uppvisning

Fallskärmsuppvisningar är ett ovanligt, spektakulärt och alltid lika uppskattat inslag vid invigningar, fotbollsmatcher, marknader, familjedagar, idrottstävlingar m.m. 

Vi kan skräddarsy uppvisningar för olika sammanhang med allt från en till fyra hoppare. Östersund Fallskärmklubb har en Cessna 206 som tar hopparna upp till 3000 meter. Vi kan under det fria fallet ha rökfacklor med oss för att förhöja effekten ytterligare. När vi hänger i fallskärmen kan vi även flyga med flaggor med er logga på, det är alltid trevligt och det drar garanterat till sig uppmärksamhet i reklamsyfte.

Skickliga uppvisningshoppare kan bjuda på en show som slår vilket fyrverkeri som helst. Förutom rök och flaggor kan en fallskärmshoppare även ta med t.ex. matchbollen eller saxen att klippa av invigningsbandet med. Att titta på fallskärmshoppare som flyger ner från himlen är alltid ett uppskattat nöje. 

Förutom vid de uppvisningar klubben genomför så syns vi fallskärmshoppare ibland på TV och i tidningar. I våra fallskärmar och på vårt flygplan finns helt unika reklamplatser som kan bli dina. 

Ring gärna och diskutera dina förslag, så kan vi säkert komma överens. 

De faktorer som är viktiga för oss som ska landa där du vill är följande:

  • Platsen där vi ska landa skall vara minst 50 x 50 m stort
  • Helst bör det inte finnas höga byggnader, elstolpar eller andra högt uppstickande föremål i direkt anslutning
  • Det skall finnas någon form av alternativ landingsplats i anslutning till den tänkta platsen
  • Finns det vatten i närheten, måste det finnas tillgång till båt

Vi åker alltid till platsen där uppvisningen är tänkt för att kontrollera detta. Men du kan innan du ringer kontrollera ovanstående punkter, så hjälper du oss. Under själva uppvisningen strävar vi alltid efter att ha egna speakers som berättar om fallskärmssporten och om Östersunds Fallskärmsklubb. 

Låter detta intressant? Har du egna förslag på en uppvisning? Tveka inte, maila och berätta. För information och bokning maila vår uppvisningsansvarige uppvisning@ofsk.net